Mennyire tud kicsi lenni egy ház?

Magyarósi Csaba 2017 január 13.

Lehet például valami élhetőt varázsolni nyolc négyzetméterből? Egészen hihetetlen, de lehet!

Az alábbi képek szerint: NAGYON! Persze mi is írtunk már cikket egy olyan lakásról, amit egy bérház régi közös wc-jéből alakítottak ki és ennek megfelelően néhány négyzetméter volt az egész. Az egy kisebbfajta rekord a mai napig.

De Amerikában, ahol minden nagy, van egy rakás dolog, ami még a nálunk megszokottnál is kisebb: az utánfutóra applikált otthonok műfaja a nagy lakókocsiparkokkal ott a mindennapok része, szóval senki sem lepődik meg azon, hogy néhány műhely elkezdte kihozni a maximumot a szűkös keretekből. Hiszen visszakanyarodva a bekezdés első mondatához, ott minden nagy, a kicsi is.

A lenti képeken tehát egészen megdöbbentő módon lakókocsik láthatók, azért a megdöbbenés, mert belülről nézve őket egészen tágas tereket, élhető környezeteket látunk, nyilvánvalóan nagyon kevés négyzetméteren. De az okos belsőépítészeti trükkök, világos színek, nagy ablakok, jó minőségű berendezések itt is megteszik a magukét és sokkal-sokkal többet hoznak ki a területből, mint amennyire az eredetileg hivatott volt.

Ez például 21 millióba kerül, amiért mifelénk rendes lakásokat adnak, de tagadhatatlanul jól néz ki a 8 méteres házikó:

Itt azt lehet megtekinteni, hogy miként érdemes erdei parasztházat (ilyen van?) varázsolni egy mozgó járműből:

Ez meg 12 millióba kerül és egy IKEA katalógust próbál meg bezsúfolni néhány négyzetméterre?

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek,  kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, ahol személyes tanácsokkal is segítjük a dolgot. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása